Ucraina şi Marea Britanie, discuţie privind cooperarea bilaterală în domeniul apărării

S.I. Catalin |
Data publicării:

Ministrul ucrainean al apărării, Stepan Poltorak, și ambasadorul britanic în Ucraina, Judith Gough, au discutat problema cooperării bilaterale dintre ministerele apărării din ambele țări.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării din Ucraina, Oleksandr Motuzianyk, a făcut precizări despre întalnirea celor doi, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc sâmbătă, 10 noiembrie, a informat corespondentul Ukrinform.

,,Ministrul ucrainean al apărării, Stepan Poltorak, și ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Unit în Ucraina, Judith Gough, au discutat problema cooperării bilaterale dintre ministerele apărării ", a spus Motuzianyk.

Potrivit acestuia, ministrul ucrainean al Apărării și ambasadorul britanic au convenit asupra planurilor pentru vizita viitoare a lui Stepan Poltorak la Londra.

De asemenea, părțile au discutat o serie de aspecte privind cooperarea dintre ministerele apărării din Ucraina și Marea Britanie, care vor face obiectul unui dialog bilateral.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel