Ucraina doreşte o prezenţă internaţională permanentă în Crimeea

S.I. Catalin |
Data publicării:

Ministrul de externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, a subliniat, miercuri, necesitatea unei prezenţe internaţionale permanente în Crimeea. Astfel, şeful diplomaţiei ucrainene a comentat informaţia privind posibila vizită în peninsulă a comisarului Consiliului Europei pentru drepturile omului, Dunja Mijatović, scrie Rador.

 
 

Menţionăm că, marţi, reprezentantul organizaţiei şi-a anunţat intenţia de a vizita Crimeea, însă nu a precizat o dată concretă a efectuării vizitei. Pavlo Klimkin a adăugat că orice vizită în Crimeea trebuie convenită cu conducerea de la Kiev şi că efectuarea vizitei lui Mijatović în peninsulă fără acordul Kievul va fi analizată ca "divorţ".

,,Situaţia actuală nu poate fi influenţată printr-o vizită situativă. Este necesară o prezenţă internaţională permanentă şi reală în peninsula ocupată" - a declarat ministrul ucrainean pe pagina sa de Facebook.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel