Ucraina a testat racheta antinavă Neptun (Video)

Eduard Pascu / 09 apr 2020 / 12:20

Defense Express a prezentat imagini de la prima tragere cu noua rachetă anti-navă „Neptun", transmite Defence Blog.

Pe 2 aprilie 2020, în sudul regiunii Odessa, în poligonul „Alibey", au fost organizate teste de tragere cu sistemul de rachete antinavă „Neptun".

Consiliul Național de Securitate și Apărare din Ucraina a stabilit dezvoltarea și producția pe scară largă a celor mai noi modele de rachete, în special, pentru a oferi Forțelor Armate ale Ucrainei sisteme de rachete de croazieră pentru a-și îmbunătăți potențialul de luptă navală în Marea Negră și Marea Azov.

În timpul tragerii cu sistemul de rachete de croazieră "Neptun", au fost verificate caracteristicile tactice și tehnice, în special raza de lovire și precizia pentru țintele navale. Obiectivele au fost atinse în intervalul specificat, se precizează într-un comunicat al Ministerului Apărării din Ucraina.

Producția acestor rachete va fi realizată în Ucraina într-un ciclu închis. Sistemul de rachete de croazieră „Neptun" este dezvoltat de proiectanții întreprinderilor de stat în cooperare cu cele private din industria de apărare a Ucrainei.

Dezvoltarea programului de rachete este, de asemenea, una dintre prioritățile Forțelor armate ale Ucrainei și se desfășoară cu participarea activă a Ministerului Apărării din Ucraina și Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy