Trump-Kim, summit. Mesaj din administraţia SUA

Un nou summit Donald Trump și Kim Jong Un este posibil la începutul anului viitor.

Viitoarea reuniune la nivel înalt între preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong Un va avea loc cel mai probabil la începutul anului viitor, a declarat o înaltă oficialitate din administraţia SUA, transmite sâmbătă Reuters.

„Este posibil ca o reuniune să aibă loc undeva după 1 ianuarie”, a declarat oficialitatea citată unui grup mic de ziarişti.

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a declarat vineri că speră să se întâlnească în curând cu omologul său nord-coreean pentru a pune piatra de temelie pentru 'marele pas înainte' în vederea denuclearizării, în timpul viitorului summit.

Într-un interviu acordat postului Voice of America cu prilejul unei vizite la Ciudad de Mexico, Pompeo a transmis că Kim i-a spus în urmă cu două săptămâni că este hotărât să respecte promisiunile pe care i le-a făcut lui Trump în timpul primei lor întrevederi.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel