Trump, găsit vinovat de juriu, spune punctul în care susținătorii săi „vor ceda” ar putea fi condamnarea sa la închisoare de către judecător

Darius Muresan |
Data actualizării: | Data publicării:
Fotografie ilustrativă: Donald Trump / flickr, Official White House Photo by Tia Dufour
Fotografie ilustrativă: Donald Trump / flickr, Official White House Photo by Tia Dufour

Fostul președinte american Donald Trump, recent declarat vinovat de un juriu din New York, a declarat duminică că o eventuală pedeapsă cu închisoarea în cazul său ar putea fi un punct de ruptură pentru susținătorii săi, informează Agerpres, care citează AFP.

Într-un interviu pentru Fox News, candidatul republican la alegerile prezidențiale din noiembrie a avertizat că o condamnare la închisoare "ar fi greu de acceptat pentru public. Știți, la un anumit moment, există un punct în care cedezi".

Juriul din New York l-a găsit vinovat pe Trump de 34 de capete de acuzare pentru falsificări contabile, legate de plăți efectuate la sfârșitul anului 2016 către actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels, pentru a păstra tăcerea asupra unei presupuse relații din 2006. Trump continuă să nege orice relație cu Stormy Daniels.

Acest verdict, primul de acest fel împotriva unui fost președinte în istoria SUA, nu îl va împiedica pe Trump să candideze la alegerile prezidențiale din 5 noiembrie împotriva democratului Joe Biden, chiar dacă va fi condamnat la închisoare.

În interviul difuzat duminică, Trump a mai declarat că recentul său proces penal a fost "foarte greu" pentru soția sa, Melania, a cărei absență a fost notabilă printre membrii familiei veniți să îl susțină la tribunal.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel