Trump avertisment către preşedintele Iranului: ”Veți suferi consecințe pe care puțini le-au suferit vreodată”

Cristian Soare / 23 iul 2018 / 08:25

Președintele american Donald Trump a promis "consecințele pe care puțini le-au suferit până acum" președintelui iranian Hassan Rouhani într-o postare pe Twitter.

Trump îi avertizează pe liderul iranian să "nu mai amenință niciodată Statele Unite" sau riscă să sufere "consecințe pe care puțini le-au suferit vreodată pe parcursul istoriei ". Apoi îl acuză pe Rouhani că a spune ,,cuvinte demente de violență și moarte’’.  

Mesajul, care a fost postat duminică seara, este reacție la un avertisment lansat de președintele iranian Hassan Rouhani, în care a afirmat căamericanii trebuie să înțeleagă că războiul cu Iranul este mama tuturor războaielor și că pacea cu Iranul este mama tuturor păcii, “potrivit rapoartelor de presă ale statului iranian.

”Niciodată, dar niciodată, să nu mai amenințați Statele Unite sau veți suferi consecințe pe care puțini le-au suferit vreodată. Nu mai suntem o țară care va suporta cuvintele voastre demente de violență și moarte. Fii atent” - este mesajul președintelui Donald Trump.

Preşedintele iranian Hassan Rouhani a avertizat duminică Statele Unite ale Americii să nu se "joace cu coada leului", dând asigurări că un conflict cu Teheranul ar însemna "mama tuturor războaielor", declaraţie ce survine cu câteva ore înaintea unui discurs aşteptat al secretarului de stat american privind Iranul, relatează AFP. 

"Voi declaraţi război şi apoi vorbiţi despre voinţa de a susţine poporul iranian", a declarat Rouhani, adresându-se omologului său american Donald Trump în cursul unei reuniuni a diplomaţilor iranieni la Teheran. 

 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy