Urmărește emisiunea live



Trump acuză OMS că este "o marionetă a Chinei"

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Președintele american Donald Trump. Sursă foto: The White House Facebook
Președintele american Donald Trump. Sursă foto: The White House Facebook

Președintele american Donald Trump a continuat atacul la Organizația Mondială a Sănătății anunțând că în curând va fi luată o decizie în acest sens. 

Preşedintele american, Donald Trump, a acuzat luni OMS că este o "marionetă a Chinei", reiterând criticile sale legate de gestionarea crizei coronavirusului, notează AFP. "Nu sunt mulţumit de Organizaţia Mondială a Sănătăţii", a declarat Donald Trump la Casa Albă. "Sunt o marionetă a Chinei", a adăugat el.

Întrebat despre soarta contribuţiei americane la OMS, după ce la jumătatea lui aprilie a anunţat suspendarea acesteia, liderul administraţiei SUA a rămas evaziv. "Vom lua o decizie în curând", a declarat el, transmite Agerpres.

Preşedintele american, Donald Trump, a făcut cunoscut luni la Casa Albă că ia hidroxiclorochină "de o săptămână şi jumătate", un medicament împotriva paludismului a cărui eventuală eficacitate contra coronavirusului nu a fost demonstrată riguros până în prezent, scrie AFP. "Iau asta pentru că aud lucruri foarte bune", a declarat Donald trump în cursul unei discuţii cu jurnaliştii. "Ştiţi vorba aia: ce ai de pierdut?", a adăugat el.

"În fiecare zi, o pastilă în fiecare zi. La un moment dat, mă voi opri", a mai spus preşedintele american, insistând că toate testele pe care le-a efectuat până în prezent pentru COVID-19 au ieşit negative.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel