Transportoare blindate BTR-80, implicate într-un accident în lanț pe o șosea din Belarus (Video)

Darius Muresan / 28 iul 2020 / 15:28

Incident rutier pe o șosea din Belarus, unde au fost implicate mai multe transportoare blindate BTR-80.

Imaginile au fost publicate în urmă cu două zile, pe o rețea de socializare, fiind preluate de publicația The Drive. Din videoclipul de aproximativ 30 de secunde, se poate observa cum mai multe blindate BTR-80 ce fac parte dintr-un convoi militar, se ciocnesc.

În convoi se pot observa cel puțin cinci transportoare blindate BTR-80.

Momentul a fost surprins de un pasager al unui mijloc de transport în comun care circula în aceeași direcție cu blindatele, dar pe o altă bandă. 

În momentul în care convoiul s-a apropiat, mijlocul de transport în comun staționa, ceea ce indică faptul că se afla la semafor. Cel mai probabil cel de-al doilea blindat sovietic nu a sesizat faptul că primul blindat din convoi s-a oprit la culoarea roșie a semaforului, astfel încât a intrat direct în el. Din imagini se poate observa că cel puțin trei transportoare au fost implicate în accident. În urma impactul un al treilea blindat a lovit primele două BTR-80 din convoi. 

Nu se știe dacă cineva a fost rănit sau care sunt pagubele, dar nici data exactă a accidentului. Imaginile fiind postate pe internet în urmă cu două zile, indică faptul că incidentul din Belarus a avut loc recent.

 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy