Transportoare blindate BTR-80, implicate într-un accident în lanț pe o șosea din Belarus (Video)

Darius Muresan |
Data publicării:

Incident rutier pe o șosea din Belarus, unde au fost implicate mai multe transportoare blindate BTR-80.

Imaginile au fost publicate în urmă cu două zile, pe o rețea de socializare, fiind preluate de publicația The Drive. Din videoclipul de aproximativ 30 de secunde, se poate observa cum mai multe blindate BTR-80 ce fac parte dintr-un convoi militar, se ciocnesc.

În convoi se pot observa cel puțin cinci transportoare blindate BTR-80.

Momentul a fost surprins de un pasager al unui mijloc de transport în comun care circula în aceeași direcție cu blindatele, dar pe o altă bandă. 

În momentul în care convoiul s-a apropiat, mijlocul de transport în comun staționa, ceea ce indică faptul că se afla la semafor. Cel mai probabil cel de-al doilea blindat sovietic nu a sesizat faptul că primul blindat din convoi s-a oprit la culoarea roșie a semaforului, astfel încât a intrat direct în el. Din imagini se poate observa că cel puțin trei transportoare au fost implicate în accident. În urma impactul un al treilea blindat a lovit primele două BTR-80 din convoi. 

Nu se știe dacă cineva a fost rănit sau care sunt pagubele, dar nici data exactă a accidentului. Imaginile fiind postate pe internet în urmă cu două zile, indică faptul că incidentul din Belarus a avut loc recent.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel