Știrile zilei: Klaus Iohannis: Soldații americani sunt tot timpul bineveniți în România; Poliţia se dotează cu pistoale Beretta; Un sistem laser, fotografiat accidental pe un submarin al US Navy

DefenseRomania Team / 30 iul 2020 / 08:08

DefenseRomania vă prezintă un scurt istoric al celor mai importante știri de miercuri, 29 iulie.

1. Reducerea prezenţei militare americane în Germania | Klaus Iohannis: Soldații americani sunt tot timpul bineveniți în România

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut, miercuri, o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni. Printre subiectele abordate de către şeful statului a fost şi decizia Statelor Unite de a retrage o parte dintre trupele americane staţionate în Germania şi relocarea acestora pe teritoriul altor state membre NATO.

 

2. Rusia desfășoară un amplu exercițiu naval în Marea Neagră, cu participarea a peste 20 de nave de luptă

Departamentul asigurare informațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, începând din 29.07.2020, în acvatoriul Mării Negre, echipajele a peste 20 de nave de luptă participă la un exercițiu de ducere a luptei navale și de distrugere a țintelor maritime și de coastă.

 

3. Marcel Vela: Poliţia se dotează cu pistoale Beretta de ultimă generaţie

Marcel Vela: Poliţia se dotează cu pistoale Beretta de ultimă generaţie Poliţia Română se dotează cu armament nou - pistoale Beretta de ultimă generaţie, a anunţat miercuri ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

 

4. SUA și Australia au anunțat o 'alianţă indestructibilă' împotriva Chinei. Alianța implică inclusiv cooperare militară

Statele Unite şi Australia au anunțat la Washington o "alianţă indestructibilă" şi s-au angajat să îşi întărească cooperarea militară pentru a forma un front comun împotriva Chinei.

5. Un sistem laser, fotografiat accidental pe un submarin al US Navy

O fotografie efectuată și dată publicității de US Navy a dezvăluit accidental un laser de luptă montat pe submarinul nuclear de atac, USS Minnesota.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy