Think tank-ul românesc New Strategy Center a participat la Kiev la o conferință dedicată celor 2 ani de la invazia declanșată de Rusia

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: NSC
Foto: NSC

New Strategy Center a participat la Kiev, în data de 24 februarie, la conferința organizată de Yalta European Strategy dedicată celor doi ani ai războiului de agresiune al Rusiei și rezistenței Ucrainei. 

Discuțiile au vizat evoluțiile de pe front, rezistența societății, efectele diminuării suportului occidental, fenomenul de „oboseală a războiului”, întregul eveniment fiind o pledoarie pentru ajutorarea Ucrainei de a continua rezistența împotriva agresiunii ruse, in acest moment fiind necesară livrarea rapidă de armament și muniție, pentru a putea fi oprită armata rusă, anunță NSC.

De asemenea, un alt aspect avut în vedere a fost cel al consecințelor războiului asupra economiei și societății ucrainiene, ajutorul lumii democratice fiind vital pentru echilibrarea bugetului și diminuarea efectelor negative în plan economic și social.

Suportul pentru integrarea în NATO și UE este la fel de necesar, mai ales pentru moralul și determinarea ucrainenilor care luptă pentru ca țara să fie parte a lumii democratice.

2. Foto: NSC... (408869556_122160158612026768_8598125484076561007_n_85309600.jpg)

George Scutaru, Directorul General al New Strategy Center, și Ecaterina Dadiverina, Coordonatorul Deartamentului Proiecte pentru Ucraina au avut întâlniri în perioada 23-24 februarie cu mai mulți oficiali și experți de la Kiev, pentru un schimb de opinii privind actuala situație de securitate, suportul pentru Ucraina, diverse proiecte de cercetare și cooperare dintre NSC și think tank-uri din Ucraina.

„New Strategy Center mulțumește dlui Victor Micula, ambasadorul României în Ucraina, pentru suportul acordat”, conchide think thank-ul românesc.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel