Summit G20. Trump, decizie de ultimă oră

Donald Trump şi-a anulat o conferinţă de presă planificată la summitul G20.

Preşedintele american, Donald Trump, şi-a anulat o conferinţă de presă planificată la summitul G20, invocând decesul fostului preşedinte George H.W. Bush.

„Din respect pentru familia Bush şi fostul preşedinte George H.W. Bush, vom aştepta până după funeralii pentru a ţine o conferinţă de presă”, a scris Trump pe Twitter. Președintele a evocat un mare succes în relaţiile SUA cu diferite ţări şi liderii lor la G20.

Data funeraliilor fostului preşedinte american George H.W. Bush, cel de-al 41-lea preşedinte al Statelor Unite (1989 -1993) şi tatăl lui de-al 43-lea preşedinte american, nu a fost comunicată, dar Casa Albă a anunţat că preşedintele Donald Trump a decretat o zi de doliu naţional miercuri 5 decembrie. George H.W. Bush a decedat vineri la locuinţa lui din Texas. Avea 94 de ani.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel