SUA investește aproape un miliard de dolari în sisteme de supreveghere cu aerostatul

DefenseRomania Team |
Data publicării:

TCOM L.P. cu sediul în Maryland a câștigat un contract de aproximativ 978,9 milioane de dolari pentru livrarea către armata SUA a sistemelor moderne de aerostat pentru supraveghere.

Potrivit unei declarații a Departamentul Apărării al SUA, luni, TCOM L.P., Columbia, Maryland, a primit un contract de 978,9 milioane dolari pentru sistemele de supraveghere persistentă - suport pentru inginerie, logistică, operațiuni și gestionarea programelor.

Sistemele de supraveghere persistente-Tethered (PSS-T) furnizează aerostate tactice și fixe pentru a exploata o gamă completă de servicii de informații, supraveghere și recunoaștere (ISR), protecția forțelor și capacități de comunicare pentru organizații comune, interdepartamentale și multinaționale.

Oficialii armatei au afirmat anterior că PSS-T oferă capacitatea dovedită de luptă care abordează două dintre lacunele actuale ale capacităților de informații din cadrul colecției și a întreprinderii de informații. PSS-T este o platformă extrem de persistentă la altitudine joasă, care oferă economii de costuri pe oră de zbor în comparație cu activele actuale ISR cu echipaj și fără pilot.

Noile sisteme aerostar oferă o capabilitate de detecție, supraveghere, monitorizare și direcționare în 360 de grade, prin intermediul unui clip video în timp real, în timp real, în domeniul detecției în timp real a vehiculelor în mișcare și a obiectivelor monitorizate.

Locațiile de lucru și finanțările vor fi stabilite cu fiecare comandă, cu o dată estimată de finalizare din 19 iunie 2024. 

Vezi și: 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel