SUA: Avioanele F-22 Raptor vor avea o nouă bază permanentă de antrenament după distrugerea Bazei Tyndall

Darius Muresan / 29 Martie 2019 / 11:57

SUA urmează să stabilească o nouă bază permanentă de antrenament pentru avioanele F-22 Raptor.

Potrivit Defense Blog, Baza Aeriană Langley-Eustis din Virginia ar urma să fie noua bază permanentă de antrenament pentru aparatele F-22 Raptor.

Escadrila 43 Fighter, care se ocupă de inițierea piloților avioanelor F-22, a fost forțată începând de anul trecut să părăsească Baza Aeriană Tyndall din Florida după ce uraganul Michael a distrus baza și a măturat întreg statul în luna octombrie a anului trecut. De atunci Escadrica 43 s-a mutat temporar la Baza Aeriană Eglin.

Purtătorul de cuvânt al US Air Force a anunțat că Baza Aeriană Langley-Eustis se califică pentru a fi utilizată permanent pentru F-22 și pentru avioanele de antrenament T-38.  Oficialul american a mai precizat că până la o decizie finală, urmează un proces îndelungat care să evalueze posibilitatea transferării unității la Langley-Eustis.

În luna octombrie a anului trecut Uraganul Michael, care a făcut ravagii în Statele Unite ale Americii, a fost responsabil de distrugerea Bazei Tyndall, fiind avariate grav mai multe aparate F-22 Raport.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy