Statutul cadrelor militare, o lege esențială pentru militari. Generalul Nicolae Gropan, despre modificările aduse | Interviu DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: MApN Facebook
EXCLUSIV
Sursă foto: MApN Facebook

Legea privind statutul cadrelor militare se află în procedura de transparență decizională începând cu data de 14 iunie 2021.

Generalul de brigadă (r) Nicolae Gropan, președintele Ligii pentru Apărarea Drepturilor Pensionarilor Militari, va fi prezent azi, 01.07.2021, la DefenseRomania, unde în cadrul emisiunii „Punctul militar” va discuta despre acest important act normativ. Emisiunea va putea fi urmărită în direct începând cu ora 11:00.

Ce presupune însă această lege, ce modificări sunt aduse și ce îmbunătățiri ar trebui să cuprindă ea, ne va explica generalul Nicolae Gropan.

Vom discuta despre statutul profesional al cadrelor militare, despre obligațiilor și a drepturilor cadrelor militare aflate în activitate, obligații și drepturi ce sunt definite prin această lege, dar și multe alte subiecte cu privire la modificări.

Amintim că MApN a anunțat că a transmis că legea „răspunde necesităților de actualizare a cadrului legislativ specific profesiei militare printr-o structurare clară, menită să faciliteze interpretarea și aplicarea unitară a acestuia și, respectiv, implementarea unui management al resurselor umane bazat pe competență și performanță, corespunzător exigențelor îndeplinirii obiectivelor instituțiilor militare din cadrul sistemului național de securitate.”

Emisiunea va putea fi urmărită începând din data e 01.07.2021, de la ora 11:00, atât pe www.DefenseRomania.ro, pe pagina de Facebook DefenseRomania, cât și pe contul nostru de YouTube unde vă invităm să apăsați butonul de Abonare (Subscribe).

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel