Statul Major al Forțelor Armate Ucrainene: Rușii folosesc sisteme de război electronic pentru a bloca semnalul radio

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Forțele ruse de ocupaţie îşi continuă ofensiva militară în estul Ucrainei, având ca principal scop stabilirea controlul deplin asupra teritoriului regiunilor Donețk, Luhansk și Kherson și pentru a menține coridorul terestru dintre aceste teritorii și Peninsula Crimeea ocupată, utilizând sisteme de război electronic pentru a suprima semnalul radio, precizează Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Cea mai intensă activitate a forţelor ruse de ocupaţie este înregistrată pe direcţia regiunilor Slobojanski și Donețk, precizează agenţia ucraineană de presă Ukrinform.net.

În direcția Slobojanski, rușii operează într-un grup format din unități ale Armatei a 6-a de a Districtului Militar de Vest, Armatei 41 a Districtului Militar Central și ale trupelor de apărare costieră ale Flotei Baltice și Flotei de Nord.

Forțele ruse de ocupaţie continuă să își concentreze eforturile pentru a împiedica continuarea avansării trupelor ucrainene spre frontiera de stat a Ucrainei, efectuând misiuni de recunoaștere la nord și nord-est de orașul Harkov.

În direcția Donețk, un grup de trupe de ocupație își concentrează principalele eforturi asupra continuării ofensivei pentru a prelua controlul total asupra orașului Rubizhne și pentru a captura așezările Lyman și Sieiverodonetsk.

În orașul Mariupol, rușii ataca în continuare unitățile ucrainene în zona oțelăriei Azovstal. Cu sprijinul artileriei și al tancurilor, aceștia își continuă operațiunile de asalt.

Forțele rusești continuă să distrugă infrastructura civilă a Ucrainei prin lansarea de rachete și bombe și prin bombardarea așezărilor cu obuze. Continuarea bombardamentelor perturbă o evacuare completă a civililor și a răniților din zona de război.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel