Statele Unite doresc ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană

S.I. Catalin |
Data publicării:

Statele Unite doresc ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană deoarece aceasta ar întări NATO şi ar demonstra respectarea rezultatului referendumului din 2016, a afirmat consilierul preşedintelui american pentru securitate naţională John Bolton într-un interviu apărut vineri în presa britanică, informează Reuters.

,,Preferinţa SUA este ca Marea Britanie să urmeze cursul a ceea ce poporul a cerut şi să părăsească UE. Este o lecţie pentru toţi în privinţa triumfului democraţiei" a declarat Bolton pentru publicaţia Daily Telegraph.

,,Cred că ne va fi de folos mai ales să avem în NATO o altă ţară puternică şi independentă, care va ajuta Alianţa să devină mai eficientă", a adăugat oficialul american.

Bolton a declarat joi la Londra, când a fost întrebat de reporteri despre Brexit, că SUA au transformat într-un succes propria declaraţie de independenţă faţă de Marea Britanie

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel