Siria, tema unei discuții telefonice între Putin și Macron

Vlad Manolache |
Data publicării:
Siria
Siria

Situația din Siria se pare că a fost subiectul unei convorbiri recente între președintele Franței și cel al Rusiei.

Preşedintele rus Vladimir Putin şi omologul său francez Emmanuel Macron au abordat vineri situaţia din Siria cu ocazia unei convorbiri telefonice, informează agenţia de presă RIA Novosti, citând un comunicat al Kremlinului, potrivit Reuters.

Această convorbire telefonică fusese anunţată încă de joi de Palatul Elysee, care precizase că şeful statului francez va aborda cu această ocazie în special situaţia cineastului ucrainean Oleg Senţov, care se află de trei luni în greva foamei într-o închisoare din Rusia.

Refacerea infrastructurii Siriei, unul dintre subiecte


Potrivit RIA Novosti, care citează serviciul de presă al Kremlinului, în convorbirea telefonică purtată cu Emmanuel Macron, preşedintele Putin a subliniat importanţa continuării ajutorului internaţional pentru refacerea infrastructurii Siriei şi pentru întoarcerea refugiaţilor.

În cadrul acestei convorbiri telefonice au "fost abordate şi alte câteva probleme", adaugă Kremlinul, fără alte detalii. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel