Siria: Atac aerian israelian. Ținta lovită: o şcoală militară şi o bază de instrucţie

Elena Badea / 13 apr 2019 / 08:55
Siria
Siria

Apărarea antiaeriană siriană a reacţionat sâmbătă la un atac aerian israelian asupra unei baze militare din provincia Hama, a informat presa de stat de la Damasc, preluată de DPA.

Conform unei surse militare citate de agenţia SANA, avioanele israeliene au atacat în zori, trecând prin spaţiul aerian al Libanului, iar apărarea antiaeriană a reuşit să doboare mai multe rachete înainte ca acestea să lovească ţintele din oraşul Mysaf. În cursul raidului au fost răniţi trei luptători sirieni şi au fost provocate pagube. Activiştii din zonă afirmă că la baza atacată de Israel se aflau forţe iraniene din cadrul Gardienilor Revoluţiei, care susţin militar regimul preşedintelui sirian Bashar al-Assad din 2011.

Ținta lovită este o şcoală militară şi bază de instrucţie din Hama

 

O sursă apropiată de guvernul sirian a informat agenţia DPA că ţinta lovită este o şcoală militară şi bază de instrucţie din Hama. În general, Israelul nu comentează atacurile puse pe seama sa în Siria. Instalaţiile militare iraniene şi siriene din această ţară au fost lovite de mai multe ori în ultimele luni. 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy