Şeful spionajului militar ucrainean: Eliberarea peninsulei Crimeea va începe în primăvara anului viitor. Nu există altă opțiune

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Armata ucraineană ar putea începe să elibereze Peninsula Crimeea, ocupată de Rusia, în primăvara anului viitor, a declarat șeful Direcției Principale de Informații Militare a Ucrainei (GUR) Kirilo Budanov, la televiziunea națională ucraineană.

Șeful Direcției Principale de Informații Militare a Ucrainei (GUR) a declarat că a crescut în Peninsulă Crimeea și că Ucraina va recăpăta controlul acesteia "destul de curând".

Kirilo Budanov a spus că militarii ucraineni vor intra în Crimeea "până la sfârșitul primăverii, poate chiar mai devreme" şi vor elibera peninsula de sub ocupaţie rusă ,,cu arma în mână, pentru că nu există altă opțiune".

Șeful Direcției Principale de Informații Militare a adăugat că războiul "nu va dura atât de mult timp'' şi ca ,,se va încheia în curând".

"Nu am vorbit niciodată despre 'două sau trei săptămâni' (așa cum a susținut consilierul prezidențial ucrainean Alexei Arestovici)", a spus el, potrivit Censor.NET.

"Dacă vă amintiți declarațiile mele de la sfârșitul lunii mai, a precizat etapele acțiunilor. Am spus clar că luna iunie, din păcate, nu va fi foarte bună pentru noi, vom pierde un pic, va exista o pauză temporară în iulie, iar în august vom începe treptat o mișcare de eliberare a teritoriului nostru...Războiul se va încheia în mare parte după această iarnă. Iar după ce trece iarna, sfârșitul acestui conflict va începe prin faptul că Ucraina va ajunge la frontierele administrative pe care le avea din 1991", a precizat Budanov.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat în august că războiul Rusiei împotriva Ucrainei ar trebui să se încheie cu eliberarea Peninsulei Crimeei, așa cum a început , cu ocuparea acesteia.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel