Schimbările pe plan militar și politic după o săptămână istorică: Summiturile NATO și Biden - Putin | Ion Petrescu, interviu la DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu
EXCLUSIV
Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu

Analistul militar Ion Petrescu, în cadrul emisiunii „Punctul militar”, va discuta la DefenseRomania despre summitul NATO care a avut loc în această săptămână la Bruxelles, dar și despre summitul dintre președinții Joe Biden și Vladimir Putin de ieri de la Geneva.

Dacă ieri în Elveția liderii SUA și Federației Ruse au avut o tentativă de a aplana tensiunile dintre cele două state, ajunse la un minim istoric după prăbușirea „colosului cu picoare de lut” URSS și sfârșitul Războiului Rece, la Bruxelles, în cadrul summitului NATO, aliații s-au întâlnit pentru a discuta conceptul NATO 2030 și strategia de viitor a Alianței.

A fost așadar o săptămână istorică din punct de vedere politico-militar, evenimentele urmând să fie analizate de expertul Ion Petrescu, în cadrul emisiunii „Punctul Militar”, joi, 17 iunie 2021, începând cu ora 14:00.

Cât de mult au reușit Joe Biden și Vladimir Putin să își atingă obiectivele, care au fost punctele comune, dar mai ales marile blocaje dintre cele două puteri, dar și summitul NATO, conceptul 2030, politica ușilor deschise, dorința arzătoare a Ucrainei de a adera la cea mai puternică alianță militară din istorie, precum și amenințarea tot mai mare din partea Chinei, vor fi doar câteva dintre subiectele pe care reputatul analist militar Ion Petrescu le va aborda la DefenseRomania.

Emisiunea va fi difuzată, în direct, de la ora 14:00, pe data de 17 iunie.

Analiza expertului militar Ion Petrescu va putea fi urmărită atât pe www.DefenseRomania.ro, pe pagina de Facebook DefenseRomania, cât și pe contul nostru de YouTube, unde vă invităm să apăsați butonul de Abonare (Subscribe).

 

 

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel