Ruşii au bombardat comandamentul forţelor aeriene ucrainene din oraşul Vinnița

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Vineri, 25 martie, rușii au lansat șase rachete de croazieră asupra oraşului Vinnița. Unele dintre aceste rachete au fost interceptate şi doborâte de apărarea antiaeriană ucraineană, dar unele dintre rachete au lovit şi elemente de infrastructură critică din oraşul Vinnița.

Aceste informaţii au fost comunicate cu puţin timp în urmă chiar de către comandamentul Forțelor Aeriene Ucrainene, precizează mai multe publicaţii mass-media ucrainene. 

Până în acest moment nu există informaţii dacă există sau nu şi pierderi de vieţi omeneşti.

„În jurul orei 16.30, ocupanții ruși au lansat un atac cu rachete  asupra Comandamentului Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei din Vinnița. În total, ruşii au tras șase rachete de croazieră. Unele dintre ele au fost doborâte de apărarea antiaeriană. Restul - au lovit mai multe clădiri, provocând daune semnificative infrastructurii", a spus într-un comunicat Comandamentul Forțelor Aeriene Ucraiene, potrivit UNIAN.

Comandamentul aviaţiei militare a Ucrainei nu a menţionat cu exactitate zonele bombardate de ruşi şi nici gravitatea pagubelor.

De asemenea, șeful Administrației Regionale de Stat din Vinnița, Serhi Borzov, a vorbit despre atacul cu rachete.

„Suntem sub focul rachetelor. De aceea, îndemn pe toată lumea, dacă auziți alarma de avertizare anti-aeriană, să coborati în adăpost”, a declarat Serhii Borzov,

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel