Rusia susține că Zelenski va avea după război soarta lui Mihail Saakaşvili în Georgia

Darius Muresan |
Data publicării:
foto: facebook, Volodimir Zelenski
foto: facebook, Volodimir Zelenski

Preşedintele Dumei de Stat a Rusiei, Viaceslav Volodin, a declarat pe Telegram că Volodimir Zelenski va repeta soarta fostului preşedinte al Georgiei, Mihail Saakaşvili. 

"Zelenski va repeta soarta lui Saakaşvili...Soarta marionetelor Washingonului şi Bruxeless-ului se încheie întotdeauna în acelaşi mod: se scapă de ei. Zelenski este următorul. El (n.r. - Saakaşvili) este un paria, închis într-o închisoare. Acelaşi lucru îl aşteaptă pe Zelenski", a scris Volodin, potrivit Rador.

Oficialul rus a reamintit că pe 8 August 2008, Saakaşvili a ordonat un atac asupra Osetiei de Sud iar „Rusia a apărat civilii”. Volodin a adăugat că, chiar de la începutul guvernării regimul lui Saakaşvili a fost accentuată rusofibia iar fostul președinte al Georgiei a fost susţinut de UE şi NATO care îl finanţau, îl aprovizionau cu arme, îi instruiau militarii.

"Acelaşi lucru a fost după aceea şi în Ucraina", a spus preşedintele Dumei de Stat a Rusiei. Volodin a menţionat că, mai târziu, Saakaşvili, "dovedindu-se nefolositor Occidentului", a ajuns condamnat. „El este deportat, i se ia cetăţenia. În prezent, efectuează o pedeapsă pentru infracţiuni comise în postul de preşedinte al Georgiei”.

"Istoria se repetă, însă acum cu Zelenski. Occidentul deja a obosit și s-a săturat de regimul nesătul de la Kiev. Nerecunoştinţa lui a devenit dominanta politicii europene. Acest lucru este declarat deschis la nivel oficial şi în Marea Britanie şi chiar în Polonia", e de părere oficialul rus Viaceslav Volodin.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel