Rusia îşi dă acordul ca Navalnîi să fie transportat cu avionul la Berlin pentru tratament

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Oficiali ruşi din domeniul sanitar şi-au dat vineri acordul pentru transferul în Germania a opozantului Aleksei Navalnîi, care se află în prezent în comă într-un spital din Siberia, relatează agenţiile internaţionale de presă.

Navalnîi poate fi transportat pentru că starea lui s-a stabilizat, a declarat presei directorul adjunct al spitalului din Omsk, Anatoli Kalinicenko. "Am decis să nu ne opunem transferului său către un alt spital, cel care va fi desemnat de apropiaţii săi", a adăugat el.

Transportul pacientului de la spitalul din Omsk spre cel de destinaţie urmează să aibă loc în cursul zilei, a mai spus Kalinicenko. Oficialul rus a refuzat anterior să-şi dea acordul pentru evacuarea lui Navalnîi pentru că starea lui era instabilă, transmite Agerpres.

Personalul medical german l-a examinat pe Navalnîi la Omsk şi are un avion în aşteptare pentru a-l transporta la spitalul Charite din Berlin.

Citește și: Soţia lui Navalnîi îi cere lui Putin să permită transferul opozantului în Germania

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel