Rusia desfășoară pregătiri pentru parașutarea în Crimeea a aproximativ 2.500 de militari

S.I. Catalin |
Data publicării:

Subunitățile de desant aerian din zona Kuban, care au fost desantate în Regiunea Ulianovsk, potrivit scenariului exercițiului comun al Trupelor de Desant Aerian și Aviației Militare de Transport, au început pregătirile pentru desantarea în Crimeea, potrivit unui comunicat al Ministerului rus al Apărării, citat de remnmilitaryblog.com.

,,În următoarele două zile, ne vom pregăti pentru desantare. Urmează să facem un salt în Republica Crimeea", a declarat comandantul Regimentului 108 Desant-Asalt, locotenent colonel Andrei Kutsan.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul rus al Apărării, pe 11 iulie, va avea loc desantarea militarilor din 40 de avioane Il-76MD, care vor decola de pe două aerodromuri: Ivanovo (Nord) și Ulianovsk (Est). Desantiștii vor ateriza pe două platforme din Republica Crimeea, respective Ohchi-Oba și Naimanskaya. După desantare, militarii vor fi deplasați în punctele de dislocare permanentă din Vitiazevo, Anapa și Armavir.

După cum a precizat comandantul Diviziei 7 Desant-Asalt, Andrei Sukhovetsky, pe cele două platforme din Crimeea vor fi desantați aproape 2.500 de militari, pentru îndeplinirea de activități de pregătire pentru luptă. "Va fi efectuată desantarea, va fi cucerit un aerodrom de campanie, vor fi distruse formațiunile înarmate ilegale și va fi asigurată desantarea prin debarcare (aterizare) a forțelor principale ale diviziei", a menționat acesta.

La exercițiul comun al Trupelor de Desant Aerian și Aviației Militare de Transport, care se desfășoară în perioada 08-11.07.2019, participă peste 2.000 de militari ai Trupelor de Desant Aerian și 40 de avioane ale Aviației Militare de Transport.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel