Rusia așteaptă răspunsul la „propunerile ei de pace”, Ucraina spune că nu a primit nimic

Darius Muresan |
Data publicării:
Foto: Ministerul Apărării din Ucraina
Foto: Ministerul Apărării din Ucraina

Kremlinul a afirmat joi că Moscova aşteaptă în continuare răspunsul Ucrainei la cea mai recentă propunere scrisă a Rusiei din cadrul negocierilor de pace, despre care preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat miercuri că nu ştie nimic, relatează Agerpres, care citează Reuters.

"Repet din nou, propunerile noastre, de fapt ultima versiune, au fost deja predate oponenţilor noştri, delegaţiei de negociere ucrainene", a explicat presei purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov.

Acesta a adăugat că Moscova este la curent cu comentariul lui Zelenski, menţionând că "acest lucru ridică o serie de întrebări privind de ce nu îi comunică nimeni preşedintelui Zelenski versiunile noastre de text".

"N-am auzit nimic, n-am văzut nimic. Sunt convins că nu ne-au predat nimic", a spus miercuri preşedintele ucrainean la o conferinţă de presă alături de preşedintele Consiliului european Charles Michel.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel