Rusia anunță că ministrul Serghei Șoigu a inspectat trupele și linia frontului în Ucraina (Video)

Darius Muresan |
Data publicării:

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a inspectat trupele ţării implicate în "operaţiunea militară specială” a Moscovei în Ucraina, a anunţat, duminică, ministerul apărării, citat de Reuters.

 

"Şeful armatei ruse a zburat în jurul zonelor de desfăşurare a trupelor şi a verificat poziţiile avansate ale unităţilor ruse în zona operaţiunii militare speciale”, a spus ministerul în aplicaţia de mesagerie Telegram.

Moscova numeşte invazia sa în Ucraina o "operaţie militară specială” de "demilitarizare” şi "denazificare” a Ucrainei. Kievul şi aliaţii săi îl numesc un act de cucerire neprovocat.

Ministerul a anunţat că Şoigu a vorbit cu trupele „în prima linie” şi la un „post de comandă”. Cu toate acestea, nu este imediat clar când a avut loc vizita sau dacă Şoigu a fost prezent cu adevărat în Ucraina.

Un scurt videoclip postat împreună cu declaraţia îl arăta pe Şoigu într-un elicopter militar şi câteva fotografii din avion cu porţiuni goale de pământ.

Anunţul vine a doua zi după ce preşedintele rus, Vladimir Putin, a avut o întâlnire cu conducerea ţării, inclusiv cu Şoigu, pentru a căuta propuneri cu privire la modul în care cred că ar trebui să continue campania militară a Rusiei în Ucraina, notează News.ro.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel