Rusia a refăcut un IFV ucrainean Marder 1A3 pe care l-a capturat de pe front: Ministerul rus al Apărării laudă performanţa capturării acestui blindat

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Un material video publicat la 1 aprilie 2024 de către Ministerul rus al Apărării a oferit o prezentare detaliată a unui vehicul de luptă pentru infanterie (IFV) Marder 1A3 ucrainean capturat. Sursa foto: Ministerul rus al Apărării.
Un material video publicat la 1 aprilie 2024 de către Ministerul rus al Apărării a oferit o prezentare detaliată a unui vehicul de luptă pentru infanterie (IFV) Marder 1A3 ucrainean capturat. Sursa foto: Ministerul rus al Apărării.

Un material video publicat la 1 aprilie 2024 de către Ministerul rus al Apărării a oferit o prezentare detaliată a unui vehicul de luptă pentru infanterie (IFV) Marder 1A3 ucrainean capturat, evidențiind eforturile depuse de către tehnicienii armatei ruse pentru studierea și restaurarea vehiculului. Capturarea vehiculului blindat Marder 1A3, un blindat de fabricație germană, a fost semnalată pentru prima dată la 26 martie 2024 de către echipa editorială a Army Recognition. Potrivit rapoartelor, vehiculul a căzut în mâinile rușilor în zona Avdiivka.

Imaginile nu numai că prezintă în detaliu vehiculul Marder 1A3, dar subliniază și abordarea metodică adoptată de forțele rusești pentru a captura și recupera astfel de vehicule de pe câmpul de luptă.

Operațiunea de securizare și evacuare a vehiculului Marder a fost executată în două faze, asigurând siguranța atât a personalului, cât și a echipamentelor implicate. Inițial, a fost efectuată o recunoaștere tehnică pentru a evalua și a atenua orice risc în zona de evacuare. După aceasta, vehiculul a fost evacuat cu grijă către o unitate de reparații pentru o evaluare și restaurare ulterioară.

Publicarea acestui material video și relatarea detaliată a procesului de capturare și de reparare evidențiază intensitatea și complexitatea continuă a conflictului din Ucraina. De asemenea, prezintă eforturile tehnologice și logistice semnificative implicate în războiul modern, inclusiv recuperarea și repararea echipamentelor inamice capturate pentru a fi studiate în continuare și eventual reutilizate.

Capturarea vehiculului de luptă pentru infanterie (IFV) ucrainean Marder 1A3 de către forțele rusești și prezentarea publică ulterioară a acestuia are implicații majore pentru Ucraina, precum și pentru industria de apărare germană, care produce Marder 1A3.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel