România sare în ajutorul Muntenegrului și al Macedoniei de Nord

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Misiunile umanitare de sprijin pentru țările care se confruntă cu noul tip de coronavirus continuă, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Astfel, astăzi, 10 mai, 20.000 măști de protecție FFP 2 au plecat către Muntenegru și Macedonia de Nord, în sprijinul echipajelor care intervin în lupta împotriva pandemiei generată de Covid-19.

Acestea sunt parte din rezerva de contramăsuri medicale pentru epidemia de COVID-19, constituită în România, achiziționate de către țara noastră pe baza unui grant în valoare de 10 milioane de euro semnat de DSU/IGSU cu Comisia Europeană prin Direcția Generală Protecție Civilă și Operațiuni Umanitare Europene– DGECHO.

Transportul măștilor de protecție va fi realizat cu un microbuz al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel