România, alături de poporul turc. Iohannis: Suntem profund întristați de veștile șocante ce vin de la Istanbul

Darius Muresan |
Data actualizării: | Data publicării:
Klaus Iohannis, președintele României. Foto: Administrația Prezidențială
Klaus Iohannis, președintele României. Foto: Administrația Prezidențială

Preşedintele Klaus Iohannis transmite condoleanţe celor care au pierdut persoane dragi în atentatul din Istanbul şi însănătoşire grabnică răniţilor.

"Suntem profund întristaţi de veştile îngrozitoare care vin din Istanbul. Condoleanţe tuturor celor care au pierdut persoane dragi în această tragedie şi însănătoşire grabnică celor răniţi. România este alături de poporul din Turcia în aceste momente dificile", a scris, duminică, şeful statului pe Twitter.

Cel puţin 6 persoane au fost ucise şi 53 rãnite într-o explozie puternicã ce a avut loc duminicã dupã-amiazã pe artera comercialã foarte frecventatã Istiklal din centrul metropolei turce Istanbul.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat cã, pânã în prezent, nu au fost identificaţi cetãţeni români printre victimele atentatului din Istanbul, iar la nivelul Consulatului General nu au fost recepţionate solicitãri de asistenţã consularã în legãturã cu acest incident. 

 

Erdogan denunţă un ''atentat ticălos''

 

Recep Tayyip Erdogan a precizat într-o intervenţie televizată că cel puţin 6 persoane au fost ucise şi 53 rănite în urma acestui ''atentat ticălos''.

''Autorii acestui atentat vor fi demascaţi. Populaţia noastră să fie sigură că autorii vor fi pedepsiţi'', a adăugat preşedintele turc.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel