Rezervistii ruși încorporați în septembrie pleacă pe frontul din Ucraina

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministerul rus al Apărării a dat publicității sâmbătă mai multe imagini despre care a declarat că prezintă „cetăţeni mobilizaţi care au absolvit cursuri de recalificare în Regiunea Stavropol, plecând pentru introducerea în luptă”.

La evenimentul solemn au fost prezenți reprezentanți ai centrului de pregătire, clerici, organizații ale veteranilor și asociații militaro-patriotice, precum și rude ale persoanelor mobilizate.

“Înainte de plecare, militarilor li s-au asigurat haine, echipament de luptă și arme”, au declarat autoritățile ruse.

Potrivit presei locale din Stavropol, cei care îi conduc pe luptători “sunt mândri de rudele lor, dar .nu își ascund lacrimile”. Urarea cea mai frecventă în comentariile la imagini este „Întoarce-te în viață, întoarce-te cu victorie!”.

Pe 28 octombrie, ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a anunțat că mobilizare parțială, care a început la 21 septembrie, s-a încheiat. Potrivit acestuia 300.000 de persoane au primit ordin de chemare la mobilizare.

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel