Responsabil de crime de război abominabile în Ucraina, Putin se declară un „om al păcii” și avertizează Israelul înainte de invadarea Gazei

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Crime de război comise de Rusia în Ucraina. Foto: Captură video documentarul „Beyond the peace”
Crime de război comise de Rusia în Ucraina. Foto: Captură video documentarul „Beyond the peace”

Într-un gest de ipocrizie rar întâlnit, președintele rus Vladimir Putin, acuzat de crime de război împotriva ucrainenilor de Curtea Penală Internațională de la Haga, a avertizat Israelul că intrarea în Fâșia Gaza ar atrage de la sine atrocități și a făcut un apel la pace.

Armata rusă a masacrat populația la Irpin, Bucea, Hostomel, Borodianka și în alte localități ucrainene, unde au fost identificate inclusiv gropi comune, o situație fără precedent în Europa după cel de-al Doilea Război Mondial.

Totuși, Vladimir Putin, responsabilul politic direct al crimelor de război comise de Rusia în Ucraina, atrage atenția Israelului cu ceea ce s-ar putea întâmpla în cazul iminentei pătrunderi a IDF (forțele de apărare israeliene) în Fâșia Gaza, după atrocitățile feroce comise de comandouri teroriste ale Hamas în kibuțurile israeliene.

Într-un gest de ipocrizie politică, Putin a cerut ca pacea să prevaleze în Israel, în timp ce Armata rusă de ocupație continuă masacrul împotriva ucrainenilor.

„Auzim și noi despre planurile de pregătire a unei operațiuni terestre israeliene în Fâșia Gaza. Ei bine, înțelegem că utilizarea echipamentului militar greu în zone rezidențiale e o chestiune complexă, care atrage consecințe grave pentru toate părțile implicate”, a precizat Putin, citat de agenția Tass, în cadrul unui discurs la summitul CSI, uitând să menționeze despre crimele comise de ruși în Ucraina.

Mai mult, în timp ce bombardează populația civilă a Ucrainei, Putin spune că „trebuie să oprim vărsarea de sânge” în Orient.

„Cel mai important lucre este să subliniem că pierderile în rândul civililor sunt inacceptabile. Acolo (n.r. - în Gaza) trăiesc aproape 2 milioane de oameni. Acum, obiectivul principal e să oprim vărsarea de sânge”, a mai adăugat Putin, potrivit sursei citate.

CITEȘTE ȘI: Documentar video: Dovezi și mărturii despre crimele de război ale Armatei ruse în Ucraina (VIDEO). Masacrele de la Bucea și Irpin, povestite de supraviețuitori

 

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel