Realitatea Virtuală este prezentă în antrenamentele militarilor US Army

Eduard Pascu |
Data publicării:

Realitatea Virtuală este modalitatea prin care US Army oferă soldaților instruirea de rutină pentru a atenua riscurile antrenamentelor cu muniție reală, transmite defence blog.

În prezent, VR este folosit de militari din toate cele trei domenii majore - forțe terestre, aeriene și maritime pentru simulări de zbor și câmp de luptă, pregătire medicală, simulatoare de vehicule și tabere de antrenament.

Garda Națională din New Jersey a publicat câteva fotografii în care sunt prezentați militarii Regimentului 114 Infanterie în timp ce se antrenează pe un simulator de arme grele la Centrul regional de instruire din baza McGuire-Dix-Lakehurst.

Acest sistem virtual este o consolă de antrenament pentru calculator cu o mitralieră pe un suport. Militarul trebuie să utilizeze un sistem complex de întrerupătoare și comenzi pentru a manevra arma.

Printr-un afișaj montat pe cap și un microfon, soldatul poate vedea câmpul de luptă la 360 de grade și ordonă comenzile.

Computerul recunoaște cuvintele cheie și acționează în consecință. De asemenea, computerul ia în considerare posibilitatea apariției mai multor ținte inamice din lateral și din spate.

De asemenea, computerul își amintește de unde a plecat soldatul și va ajusta tutorialele în funcție de perioada de timp de la ultimul antrenament, pentru a-l menține pe soldat la zi și eficient. Țintele care se deplasează pe ecran pot fi orice, de la trupele inamice, camioane, vehicule blindate și elicoptere.

De asemenea, civilii sunt aduși în scenariu pentru a ajuta soldații să facă distincția între țintele inamice și civili pentru a lua deciziile corecte în timp ce trag.

Vezi și: Pregătiri pentru exercițiul româno-american Dacian Reaper-20. US Army prezintă MQ-Reaper la Câmpia Turzii

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel