Reacție violentă a președintelui Dumei de Stat: A-l ataca pe Putin înseamnă a ataca Rusia

Eduard Pascu |
Data publicării:

A-l califica pe preşedintele Vladimir Putin drept "ucigaş" şi a-l ameninţa că "va plăti" reprezintă un "atac" împotriva Rusiei, a afirmat miercuri preşedintele Dumei de Stat (camera inferioară a parlamentului rus), Viaceslav Volodin, reacţionând astfel la o declaraţie anterioară a preşedintelui american Joe Biden, potrivit AFP.

"Este o isterie datorată neputinţei. Putin este preşedintele nostru şi un atac împotriva lui este un atac împotriva ţării noastre", a scris Volodin, un apropiat al preşedintelui rus, pe contul său de Telegram, transmite Agerpres.

"Cu declaraţiile sale, Biden i-a insultat pe cetăţenii ţării noastre", a adăugat Volodin, care a fost numărul doi al administraţiei prezidenţiale ruse între anii 2011-2016.

Aceasta este prima reacţie a unui responsabil rus de rang înalt după interviul de la postul de televiziune american ABC în care Biden a spus că el crede că omologul său rus este "un ucigaş" şi a avertizat că acesta "va plăti consecinţele".

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel