Război Ucraina. Generalul Bohdan: Rusia se pregătește de o campanie militară la scară largă. Propuneri de reformă în Armată

Darius Muresan |
Data publicării:
Armata Ucrainei
Armata Ucrainei

Generalul Vasyl Bohdan vorbește despre amenințarea directă pe care Rusia o reprezintă pentru Ucraina și oferă câteva sfaturi autorităților de la Kiev.

Bohdan spune că țara sa „ar trebui să fie ea complet pregătită pentru introducerea legii marțiale” pe teritoriul întregului stat, precizând că este nevoie de reluarea programelor anterioare și reforme, informează Unian.

„Puternice unități militare rusești, peste 200.000 de militari și echipamente militare, precum artilerie, tunuri, rachete, dar și forțe aeriene și unitățile de război, toate au fost comasate la granițele Rusiei cu Ucraina", a spus Bohdan. "Există toate motivele pentru a crede că Rusia se pregătește pentru o campanie militară pe scară largă împotriva Ucrainei", a subliniat generalul.

 

Exemplul Israelului

 

În opinia sa, „acest lucru ar trebui să împingă autoritățile Ucrainei să ia măsurile adecvate". Bohdan a amintit că introducerea legii marțiale în Ucraina pentru o perioadă de 30 de zile „a arătat că există o mulțime de probleme”, atât în zona de securitate și apărare cât și în cea administrativă și guvernamentală. Mai mult, generalul nu s-a ascuns să vorbească de reforme și de o pregătire militară la nivelul întregii populații.

Generalul a dat „exemplul de manual" al Israelului. „Toți cetățenii din țară, atât bărbați, cât și femei, sunt pregătiți militar. Iar în societatea lor civilă acest lucru nu provoacă obiecții sau neînțelegeri. Toată lumea este conștientă de faptul că trebuie să contribuie la capacitatea de apărare a statului”. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel