Putin apasă pedala triadei nucleare. Discurs ținut în fața generalilor săi: Nivelul de pregătire a fost adus la 95%

Foto: Rachetă care face parte din arsenalul strategic al Federației Ruse / Sursă: ministerul rus al apărării
Foto: Rachetă care face parte din arsenalul strategic al Federației Ruse / Sursă: ministerul rus al apărării

Continuă ofensiva de imagine la Kremlin.

Vladimir Putin a mers la întâlnirea cu generalii armatei ruse, unde a trecut în revistă realizările nucleare ale Rusiei.

Nivelul de pregătire în direcția armelor și echipamentelor moderne din forțele nucleare strategice în ansamblu a fost adus la 95%, susține Vladimir Putin.

Tehnologia noastră și-a demonstrat superioritatea față de modele similare din țările NATO, mai arată publicația rusă Izvestia, care a făcut un rezumat al discursului lui Putin.

”Sistemele noastre renumite „Pantsir”, „Buk”, S-300, S-400 funcționează impecabil, sunt cele mai bune din lume fără nicio exagerare”, a mai declarat liderul de la Kremlin.

Vladimir Putin a mai declarat că nu va abandona așa-zisele obiective ale războiului împotriva Ucrainei.

„Occidentul nu își abandonează strategia de a controla Rusia și nu abandonează obiectivele sale agresive în Ucraina. Ei bine, nu vom renunța la obiectivele noastre ale operațiunii speciale (războiul din Ucraina - n.r..).

Putin s-a plâns că Occidentul „oferă inamicului informații în timp real, arme”; și, culmea, Vestul este cel care poartă un război hibrid împotriva Rusiei.

Ministrul Apărării al Federației Ruse Serghei Șoigu susține că „în general, toate sarcinile stabilite pentru 2023 au fost îndeplinite de Forțele Armate (ale Rusiei - n.r..), iar nivelul dat de întreținere a capacității de apărare a fost asigurat" ; Șoigu a subliniat, de asemenea, că Rusia își va continua ofensiva împotriva Ucrainei, în special în 2024.

Reamintim că Rusia justifică invadarea pe scară largă a teritoriului ucrainean în februarie 2022 și susține că Armata Rusă și-a luat sarcina „denazificării și demilitarizării” al Ucrainei.

 

Ce declara Putin în februarie 2022

 

„Am decis să conduc o operațiune militară specială. Scopul său este de a proteja oamenii care au fost supuși genocidului de către regimul de la Kiev timp de 8 ani. Și pentru aceasta, ne vom strădui pentru demilitarizarea și denazificarea Ucrainei”.

Tot în februarie 2022, secretarul de presă al lui Putin a declarat că „în mod ideal, Ucraina ar trebui eliberată, curățată de naziști”, iar Lavrov a declarat în martie 2022 că „operațiunea specială este menită să pună capăt oricărui război care ar putea avea loc împotriva ucrainenei. teritoriul.” .

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel