Primul deces cauzat de noul coronavirus în Armata Ucrainei

Darius Muresan |
Data publicării:
ucraina
ucraina

Ucraina a anunțat primul deces în rândul trupelor armate cauzat de o infecție cu COVID-19.

În total, potrivit agenției de presă Unian, în cadrul Armatei Ucrainei există confirmate patru cazui de noul coronavirus din care o persoană a decedat ca urmare a infecției cu COVID-19.

Potrivit unui serviciu de presă a Forțelor Armate din Ucraina, cadrul militar care a decedat este o femeie. Aceasta era membră a Forțelor Armate din Ucraina și activa într-o unitate militară din regiunea Ivano-Frankivsk. Ea a acuzat o infecție respiratorie severă pe data de 20 martie 2020. Ulterior, pe 27 martie starea ei s-a agravat și a fost internată la spitalul din orașul Nadvirna iar la trei zile de la internare a fost transferată la terapie intensivă unde a murit în dimineața zilei de 6 aprilie. Sursa citată precizează că rezultatul testului pozitiv COVID-19 a venit tot pe 6 aprilie.

Nu se precizează vârsta femeii și nici nu au fost raportate comorbidități.

În ceea ce privește epidemia de COVID-19 în Ucraina, țara vecină a raportat până la publicarea acestei știri 1.462 de infecții confirmate cu coronavirus și 45 de decese.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel