Preşedintele Serbiei se întâlneşte cu Putin în octombrie la Moscova

S.I. Catalin |
Data publicării:

Ambasadorul rus la Belgrad, Alexandar Chepurin, a scris pe contul său de Twitter că președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, va fi la Moscova la începutul lunii octombrie pentru a se întâlni cu șeful statului rus Vladimir Putin, a raportat vineri ba.n1info. 

,,În timpul unei scurte întâlniri cu Aleksandar Vucic, am vorbit despre modalitățile viitoarei vizite a președintelui Serbiei la Moscova. Vizita va avea loc la începutul lunii octombrie. Discuțiile privind chestiunile bilaterale și regionale sunt așteptate să aibă loc în cadrul unei întâlniri cu președintele Vladimir Putin. Starea de spirit este pozitivă ", a scris Chepurin în limba sârbă pe contul său de său de Twitter.

Vucic i-a mulțumit lui Chepurin pentru rolul său în crearea celor mai bune relații posibile între Serbia și Rusia.

Ultima întâlnire între Putin și Vucic a avut loc în luna mai la Moscova.

Între timp, presa a anunțat ca Vladimir Putin va fi prezent la Belgrad, spunând că preşedintele Rusiei va fi în capitala Serbiei pe 11 noiembrie, în timpul paradei organizate cu prilejul zilei naţionale.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel