Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind încadrarea și plata militarilor trimiși în misiuni externe

Eduard Pascu |
Data publicării:

Azi, președintele României Klaus Iohannis a semnat decretul prin care a fost adoptată Legea pentru modificarea şi completarea unor acte normative privind salarizarea personalului trimis în misiune permanentă în străinătate și în misiuni în zonele de operaţii.

Conform unui comunicat al Administrației Prezidențiale, preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri Decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul apărării naţionale (PL-x 522/08.09.2020). 

Prin acest decret se aduc modificări la Legea 121/2011 privind participarea forțelor armate la misiuni și operații în afara teritoriului statului român, potrivit angajamentelor asumate față de ONU, OSCE, NATO și UE.

Nota de fundamentare poate fi citită aici.

Documentul a fost adoptat în Senat în septembrie 2020 și de Camera Deputaților în februarie 2021 și trimis la Președinție spre promulgare pe 24 februarie.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel