Precizări de la Ambasada Rusiei: Nava scufundată în Marea Neagră naviga sub pavilionul Insulelor Comore

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Nava Volgo Balt 179  Sursa foto: Twitter
Nava Volgo Balt 179 Sursa foto: Twitter

Ambasada Rusiei la Bucureşti precizează că nava ''Volgo Balt 179'', scufundată joi dimineaţă în Marea Neagră la 70 de mile marine de portul Constanţa, naviga sub pavilionul Insulelor Comore, nu al Federaţiei Ruse.

''Potrivit filialei Registrului maritim rus din Constanţa, nava 'Volgo Balt 179', scufundată dimineaţa, pe 11 martie, la 70 de mile marine de portul Constanţa, a navigat sub pavilionul Insulelor Comore, nu al Federaţiei Ruse, după cum au raportat anterior o serie de agenţii de presă româneşti'', transmite Ambasada Rusiei în România, transmite Agerpres.

Două persoane au murit, una este dată dispărută, iar zece au fost salvate, din totalul celor 13 membri de echipaj (cetăţeni ucraineni) ai cargoului care s-a scufundat, joi, în Marea Neagră.

Liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor (SLN), Adrian Mihălcioiu, a declarat că nava "Volgo Balt 179" transporta cărbune din portul rusesc Rostov-pe-Don către portul Constanţa.

Citește și: Un cargou rusesc s-a scufundat în Marea Neagră. Doi morți, un dispărut și zece persoane salvate

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel