Urmărește emisiunea live



Polonia a semnat acordul pentru achiziţionarea a 300 de vehicule militare Cougar din SUA

S.I. Catalin |
Data publicării:

Polonia a semnat un acord pentru achiziţionarea a 300 de vehicule militare utilizate Cougar din SUA, a declarat miercuri seară ministrul apărării Mariusz Blaszczak, citat de TheNews.pl.

'Am semnat un acord cu Statele Unite pentru a ne livra 300 de vehicule utilizate Cougar MRAP', a scris Mariusz Blaszczak pe Twitter.

El a adăugat că vehiculele, dotate cu protecţie împotriva minelor terestre, vor fi furnizate forţelor armate poloneze în primul trimestru din 2022.

''Vehiculele vor spori capacitatea unităţilor desfăşurate în estul ţării, printre alte amplasamente'', a explicat demnitarul polonez.

Achiziţionarea celor 300 de vehicule Cougar, împreună cu pachetul logistic, a fost evocată prima dată în luna noiembrie, când Blaszczak a spus că noile echipamente vor fi desfăşurate pentru a fi folosite de diviziile 16 şi 18 ale armatei poloneze. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel