Podul de peste râul Irpin de lângă Kiev a fost distrus după ce a fost lovit de un fulger

Gheorghiță Orjanu |
Data publicării:

Ieri după-amiază, podul peste râul Irpin din localitatea Demidov, de lângă Kiev, numit și ”podul vieții”, a fost distrus de o explozie puternică.

Conform administrației regionale Kiev, o persoană a fost ucisă și două au fost rănite, în acest incident.

Ce nu a reușit războiul, a reușit un fulger.

Președintele comunității teritoriale Dimer, Vladimir Podkurganny, citat de presă, a anunțat că podul a devenit indisponibil după ce a fost lovit de un fulger și a sfătuit localnicii să nu intre în panică.

"Din cauza avariei la trecerea podului din satul Demidov, traficul este temporar imposibil... Detonație din cauza fulgerelor. Nu intrați în panică ", a scris el, pe rețelele de socializare.

De asemenea, mass-media ucrainene au informat că podul a fost lovit de un fulger, care a detonat o încărcătură de explozibil pusă de militarii ucraineni.

Potrivit publicației Dumskaya, podul fusese recent restaurat.

Capitala Kiev încă nu și-a revenit după asediul la care a fost supusă în februarie și martie, iar oficialii ucraineni nu exclud o nouă încercare a Rusiei de a ocupa Kievul.

Armata ucraineană, în principiu, pregătește podurile pentru a fi distruse cu exploziv în caz de retragere și a procedat astfel în anumite situații critice. Totdeauna renunțarea la un asemenea obiectiv de infrastructură se face cu mare greutate datorită costurilor ulterioare foarte mari legate de recucerirea zonei și mai târziu de reconstrucția podului sau construcția unuia nou.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel