Piloții militari, interziși la demonstrațiile aviatice. Medic primar, decizie de ultimă oră

Bianca Ştefan |
Data actualizării: | Data publicării:
Avioane MIG
Avioane MIG

Tragicul eveniment de la Baza Aeriană Borcea, în care un pilot a murit carbonizat după ce un MIG 21 s-a prăbușit în timpul unei demonstrații aviatice, a stârnit controverse în rândul românilor. Medicul primar Sorin Paveliu susține că ar trebui interzisă participarea piloților militari la astfel de demonstrații.

Locotenentul-comandor Florin Rotaru a murit carbonizat în timpul unei demonstrații aviatice de la Baza Aeriană Borcea. Medicul Paveliu interzice participarea piloților militari la astfel de show-uri. 

''Piloții militari sunt antrenați mii de ore să-și pună viața în pericol pentru țară, atunci când este cazul. În misiunile de luptă sau chiar de instruire se mai pot întâmpla și accidente, se mai pot pierde și vieți ale unor piloți. Este un risc asumat! Însă acești oameni nu sunt circari! Militez radical pentru interzicerea pe vecie a participării la astfel de demonstrații aviatice! Chiar dacă prin absurd un pilot sigur pe el ar vrea să-și asume riscul unui zbor la mica înălțime care nu este necesar tot nu ar trebui să fie permis, în fond zboară pe un aparat de milioane de euro! Opriți nebunia!'', a scris medicul primar de boli interne, Sorin Paveliu, pe contul personal de Facebook.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel