Petrolierul sechestrat în Gibraltar ar aparține unui armator rus

Eduard Pascu / 08 iul 2019 / 21:21

Petrolierul ”Grace 1”, reținut de autoritățile din Gibraltar pe 4 iulie, ar aparține companiei ruse Russian Titan Shipping Line, înregistrată în Dubai, relatează agenția de știri iraniana Mehr, transmite paginaderusia.

Informațiile despre fapul ca petrolierul este deținut de Russian Titan Shipping Line sunt publicate pe mai multe site-uri cu baze de date navale, de exemplu, marinelike.com, BalticShipping.com și ships.lv.

Conform ultimelor detalii publice nava este comandată de Alexey Davydov, în vârstă de 51 de ani secondat de Kirill Dmitiuk, în vârstă de 34 de ani și Batrak Maksim, în vârstă de 38 de ani. 

Pușcașii marini ai Marii Britanii au reținut petrolierul care încerca să livreze petrol către Siria, încălcând astfel sancțiunile UE, relatează Reuters.

Ministerul iranian de externe a declarat că nava transportă petrol iranian. Acum echipajul petrolierului este interogat pentru a determina natura încărcăturii și destinația finală. Dacă într-adrevăr se confirmă că nava aparține unui armator rus este cel uțin ciudată reacția Iranului de a se contra cu Ociidentul pe ceva ce nu este al lui. 

Vezi și: Iranul amenință că sechestrarea petrolierului „nu va rămâne fără răspuns”

 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy