Pentagonul, avertizat să remedieze problemele avionului F-35

Vlad Manolache |
Data actualizării: | Data publicării:
f35
f35

Un observator al Congresului avertizează Departamentul Apărării să rezolve toate problemele tehnice ale noului F-35 până la intrarea în producție mare.

Agentul de supraveghere avertizează Pentagonul să remedieze problemele tehnologice F-35 înainte de a începe producția mare a avionului de luptă care se află la sfârșitul fazei sale de dezvoltare.

Biroul pentru Programul Comun F-35 intenționează să decidă în octombrie 2019 dacă va trece la o producție cu rată completă, dar intenționa să amâne anumite deficiențe tehnice critice până în acel moment, a afirmat Biroul de Responsabilitate al Guvernului într-un raport din 5 iunie.

 "Pot afecta peprformanța aeronavei"

"În graba sa de a trece linia de sosire, programul a luat unele decizii care pot afecta performanța aeronavei și fiabilitatea și mentenabilitatea pentru anii următori. Mai exact, biroul de programe intenționează să rezolve o serie de deficiențe critice după producția cu rata de plată ", a scris observatorul.

 "Rezolvarea acestor deficiențe în afara programului de dezvoltare poate contribui la costuri suplimentare ale concurenței", a mai adăugat el, conform efensenews.com

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel