Pentagonul, avertizat să remedieze problemele avionului F-35

Vlad Manolache / 06 iun 2018 / 00:24
f35
f35

Un observator al Congresului avertizează Departamentul Apărării să rezolve toate problemele tehnice ale noului F-35 până la intrarea în producție mare.

Agentul de supraveghere avertizează Pentagonul să remedieze problemele tehnologice F-35 înainte de a începe producția mare a avionului de luptă care se află la sfârșitul fazei sale de dezvoltare.

Biroul pentru Programul Comun F-35 intenționează să decidă în octombrie 2019 dacă va trece la o producție cu rată completă, dar intenționa să amâne anumite deficiențe tehnice critice până în acel moment, a afirmat Biroul de Responsabilitate al Guvernului într-un raport din 5 iunie.

 "Pot afecta peprformanța aeronavei"

"În graba sa de a trece linia de sosire, programul a luat unele decizii care pot afecta performanța aeronavei și fiabilitatea și mentenabilitatea pentru anii următori. Mai exact, biroul de programe intenționează să rezolve o serie de deficiențe critice după producția cu rata de plată ", a scris observatorul.

 "Rezolvarea acestor deficiențe în afara programului de dezvoltare poate contribui la costuri suplimentare ale concurenței", a mai adăugat el, conform efensenews.com

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy