Pentagonul a anunțat primul deces din cauza Covid-19

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Pentagon
Pentagon

Pentagonul a anunțat, azi, primul deces al unui militar american din cauza coronavirus, raportând peste 1.000 de cazuri de infectare în rândul soldaților, transmite agenția Anadolu.

Un soldat al Gărzii Naționale din New Jersey a murit sâmbătă. Pe 21 martie testul efectuat a ieșit pozitiv la Covid-19, potrivit CNN.

Departamentul Apărării, prin vocea lui Mark Esper a anunțat decesul numind-o „o zi tristă" și o „pierdere usturătoare". "Vestea acestei pierderi ne întărește colaborarea din ce în ce mai strânsă cu partenerii noștri pentru a opri răspândirea COVID-19", a spus Esper.

Numărul de cazuri COVID-19 de la Pentagon a depășit luni peste 1.000. Până în prezent, 34 de cadre infectate s-au vindecat.

Numărul actual de decese din SUA a depășit 3.100, cu peste 164.600 de cazuri confirmate, ceea ce o face țara cu cel mai mare număr de cazuri la nivel mondial, conform datelor de la Johns Hopkins University.

Datele arată că până în prezent au fost raportate peste 788.500 de cazuri la nivel global, numărul morților fiind aproape de 38.000 iar aproape 167.000 s-au vindecat.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel