Pe contul ministrului Ciucă au fost postate din greșeală date de acces ale unor conturi și videoconferințe

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a publicat pe contul său de Facebook o serie de imagini din Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu”, din Sibiu, pe care a vizitat-o  marți împreună cu membri ai Comisiilor pentru apărare din Senat şi Camera Deputaților. Însă în una dintre aceste poze apar și date de acces ale unor conturi și videoconferințe plus numere de telefon folosite de angajați ai unui call center MApN din Sibiu.

Datele de logare afișate pe o tablă sunt ale persoanelor care lucrează în call-centerul Armatei din Sibiu. La câteva ore după postarea imaginii și a publicării în media, poza respectivă a fost scoasă. 

Imaginea a fost postată de echipa care administrează pagina de Facebook a ministrului.

"Fotografiile au fost realizate în Call Center-ul MApN și imediat ce a fost semnalată situația au fost înlăturate de echipa de comunicare care administrează pagina oficială a ministrului. Vă informăm ca nu au existat accesări sau intenții de accesare. Parolele au fost schimbate imediat", a transmis Ministerul Apărării Naționale.

Însă aceasta a devenit virală, circulând pe social media.

 

3. -imagine fara descriere- (ciuca-sibiu-date-confidentiale_09178600.jpg)

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel