Pasager: Coșmar la Aeroportul Otopeni! Este inacceptabil ce ni s-a întâmplat!

Eduard Pascu |
Data publicării:

După un zbor Viena - București, un cetățean român ne-a relatat cu indignare cum a fost tratat pe pista Aeroportului Otopeni, în contextul măsurilor anti-Covid-19 din România.

Avionul era programat să decoleze la ora 14.00 de pe Aeroportul Otopeni. Mi s-a spus să vin cu cel puțin trei ore înainte. Am venit cu două ore mai devreme deoarece nu cred autoritățile statului în mod necondiționat. Prin urmare, am stat în fața terminalului, în niște corturi. Am stat acolo și am așteptat să vină niște domni să ne invite în Aeroport. Veneau cam o dată la 15-20 de minute.' a declarat pasagerul care dorește să-și păstreze anonimatul.

Povestea începe pe ultimul tronson Viena-București...

'A fost o căldură îngrozitoare. Erau aproximativ 20 de scaune în cort pentru pasagerii care urmau să fie îmbarcați în trei-patru avioane. Nu vreau să mă gândesc la persoanele în vârstă care stăteau în soare, la ora 12.00, pe 30 de grade Celsius. Am decolat și am ajuns în Zurrich. Am trecut prin respectivul aeroport ca în vremurile bune. Nu vă mai spun că la întoarcere trec și prin Viena. Nu a fost ceva deosebit, a fost ca în vremurile bune, normale, cu excepția termoscanării, dar nu te oprea nimeni. Într-adevăr... completai un formular. Povestea începe pe ultimul tronson Viena-București. Ni s-au dat niște hârtii la urcatul în avion în Viena. Erau redactate doar în limba română în contextul în care trei sferturi din avion nu vorbea limba română', spune pasagerul.

Mai mult pe DC News

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel