Parteneriat Strategic, Marea Britanie. Ana Birchall: Obiectiv important pentru România

Vicepremierul Ana Birchall i-a transmis ambasadorului britanic Andrew Noble că un obiectiv important pentru ţara noastră este actualizarea şi aprofundarea Parteneriatului Strategic cu Marea Britanie.

"Am avut astăzi o întrevedere foarte bună cu E.S. Domnul Andrew Noble, ambasadorul agreat al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România. I-am transmis Excelenţei Sale bun venit în România şi l-am asigurat de întreaga disponibilitate în a continua dialogul strâns cu Marea Britanie, un partener strategic de prim-plan al României", a spus Ana Birchall, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, într-un comunicat publicat luni pe site-ul său.

Totodată, Ana Birchall a precizat că ţara noastră are ca obiectiv aprofundarea Parteneriatului Strategic cu Marea Britanie.

"Am reiterat, în contextul întrevederii, că un obiectiv important pentru România este actualizarea şi aprofundarea Parteneriatului Strategic cu Marea Britanie", a menţionat Ana Birchall.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel