Opt teroriști PKK uciși în nordul Irakului, şi în sud-estul Turciei

Cristian Soare |
Data publicării:
membrii PKK
membrii PKK

Opt membri ai grupării teroriste PKK (Partidul Muncitorilor din Kurdistan) au fost împușcați în nordul Irakului și în provincia Mardin din sud-estul Turciei, au declarat sâmbăta militarii turci.

Avioanele de vânătoare ale Turciei au efectuat mai multe raiduri vineri și sâmbătă în regiunea Sinat-Haftanin din nordul Irakului și în cartierul Ömerli din sud-estul provinciei Mardin, Turcia, care se află aproape de granița dintre Siria și Irak, a scris Statul Major General Turc pe contul său oficial Twitter, potrivit dailysabah.

Oficialii turci au sugerat recent că Regiunea Qandil, unde își are sediul grupul terorist, ar urma să fie ținta operațiunii forţelor aeriene turceşti.

În campania teroristă de peste 30 de ani împotriva Turciei, PKK - listată ca organizație teroristă de către Turcia, Statele Unite și UE - a fost responsabilă pentru moartea a circa 40.000 de persoane, inclusiv femei și copii.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel