Olanda: Cel puţin o persoană a fost ucisă în incidentul armat din oraşul Utrecht (Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Autorităţile olandeze bănuiesc că cel puţin o persoană a fost ucisă în timpul unui incident armat produs luni într-un tramvai în oraşul Utrecht, a anunţat o purtătoare de cuvânt a poliţiei olandeze, citată de Reuters.

Separat, postul de televiziune public olandez NOS a informat că un aşternut alb a fost pus peste corpul unei persoane lângă tramvaiul în care a avut loc incidentul.

Agenţia de presă naţională olandeză ANP, preluată de France Presse, a relatat că în incidentul armat de la Utrecht a fost omorâtă cel puţin o persoană. Victima se află pe sol, între cele două vagoane ale tramvaiului, conform unui jurnalist al ANP prezent la locul incidentului.

Informaţia nu a fost deocamdată confirmată oficial de poliţie, care a indicat că nu exclude pista teroristă.

În urma acestui incident, autorităţile olandeze din provincia Utrecht au decis ridicarea alertei antiteroriste la nivelul maxim. Coordonatorul Naţional Antiterorism a anunţat că s-a decis ridicarea nivelului de alertă în provincie deoarece suspectul este încă în libertate.

Totodată, autorităţile au sporit securitatea în şcoli, moschei şi nodurile de transport.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel